Gör det lätt att välja parkett

Barfota på ett nylagt parkettgolv – den känslan är oslagbar. Trägolv förgyller verkligen ditt hem med en genuin känsla och passar dessutom i alla rum, med våtrum undantaget. Vi erbjuder ett gränslöst sortiment av vacker parkett som passar alla hem och stilar. Genom årens gång har vi lagt tusentals kvadratmeter med parkett, och hjälper dig gärna med den biten också. Med oss blir din parkett komplett.

Varför många väljer parkett från oss:

  • Ständigt utökande sortiment från kända leverantörer
  • Brett spektra från billigare till exklusivare parkett
  • Produkter direkt i butik för att hämta
  • Gedigen erfarenhet av att lägga trägolv i alla dess slag

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Naturens egna färger i kombination med moderna ytbehandlingar ger lättskötta och lättlagda golv. Passar i de flesta miljöer. Gillar känslan av trä som ett beständigt material. Personlig favorit är mörka golv med hårdvaxolja som skydd.

– Kristina

Så får du rätt parkett till ditt hem

Vad behöver du för parkett? En del tycker att det kan vara lika spännande som det är utmanande att välja trägolv. Först och främst är det viktigt att ta reda på vilken nyans som passar ditt hem. Vi hjälper dig gärna med rådgivning, så att du hittar rätt färg och mönster på en gång.

Tjockleken också otroligt viktigt. Här finns det också ett stort urval beroende på budget och hur man vill renovera. Exempelvis väljer en del tjockare parkett på 22 millimeter, vilken är anpassad att läggas direkt på regelkonstruktionen. Andra väljer parkett med 13-14 mm tjocklek som går att slipa 2-5 gånger, beroende på slitaget. Till dessa golv har vi också ett stort urval av träslag, ytbehandlingar och mycket mer.

Gör det ännu enklare att hitta rätt parkett – kontakta oss, så hjälper vi dig redan idag.