Så får du mattor för alla rum, miljöer och fötter

Inget rum är det andra likt. Därför är det viktigt med ett golv som passar din stil och som är funktionellt. Hos oss hittar du ett brett urval av linoleum- och vinylgolv, men också mjuka mattor i olika slag. Behöver du golv för våtrum? Då kan vi rekommendera våra VT-godkända våtrumsmattor. Letar du efter en extra mjuk matta till vardagsrummet? Vi hjälper dig att göra fredagsmyset lite mysigare med våra heltäckningsmattor för alla hemmiljöer.

När du handlar mattor från oss får du:

  • Senaste produkterna från kända tillverkare som Golvabia, Tarkett mfl.
  • Professionell rådgivning, så att du väljer rätt golv för rätt rum
  • Mattor säljs som metervara, linoleum och vinylgolv finns även som klickgolv.
  • Brett sortiment inom olika typer av mattor, från enklare till mer exklusiva material

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Varför inte en heltäckningsmatta i sovrummet? Eller en rejäl, måttanpassad, under en möbelgrupp? Mjukt, skönt, ljud och dammabsorberande. I köket passar en vinylmatta utmärkt, eller varför inte en linoleummatta? Uppbyggd helt och hållet av naturliga råvaror. Båda är slitstarka och lättskötta. Min favorit? Svartvita rutor såklart!

– Roger

Linoleum, vinyl eller mjukt och skönt?

Många väljer linoleum på grund av tre anledningar: Det är beprövat, oerhört slitstark och miljövänligt. Toppskiktet är naturligt och ekologiskt framställt. Den 2 mm tjocka mattan är enkel att lägga själv och limmas fast på underlaget. Vi kan dessutom erbjuda linoleum som klickgolv i många olika mått.
Vill du ha ett golv fritt från repor som är enkelt att städa? Då passar vinylgolv, eller plastgolv, perfekt för dig. Hos oss hittar du många olika mönster och färger som går utmärkt att kombinera med varandra. Dessutom klarar våra våtrumsmattor branschens hårdaste krav på vattentäthet, så att du slipper oroa dig för eventuella fuktskador.
För mjuka golv har vi mattor för alla typer av miljöer. Har du udda mått? Inga problem. Vi löser det genom att måttskära eller sy efter önskemål i en mängd olika mjuka mattor. Heltäckningsmattan gör nu en come back, och det är inte så konstigt. Detta golvmaterial dämpar ljud, värmeisolerar, har ingen halkrisk och minskar dessutom mängden damm i rummet.

Behöver du hjälp att välja ut rätt matta för ditt hem? Eller vill du ha hjälp att lägga matta?

Kontakta oss, så hjälper vi dig direkt.