Laminatgolv - enkelt, naturligt och ekonomiskt

Vill du ha trägolv, fast utan trä? Dagens utveckling har gjort det svårt att se skillnaden på äkta trägolv och laminatgolv. Och det är ingen dålig utveckling det. Vi kan därför erbjuda laminatgolv för dig som vill ha naturtrogna ådringar i olika nyanser och färger. Våra laminatgolv är också slitstarka, lättskötta och är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med andra material. Idealiskt för enkel renovering för alla miljöer, helt enkelt

Våra laminatgolv passar dig som vill ha:

  • Noggrant urval från kända leverantörer
  • Professionell produktrådgivning
  • Möjlighet till hjälp med golvläggning
  • Klickfog för enkel installation

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Ett laminatgolv av hög kvalité står emot det mesta, klarar både kök och hall utan vidare, och så klart även alla andra ”torra” utrymmen i ditt hem. Att det dessutom är lätt att lägga är ju bara positivt.

– Urban

Förenkla livet med laminatgolv

Laminatgolv är slitstarka. Jämfört med trägolv är det mycket mer tåligt och motståndskraftigt. Det betyder att ditt golv slipper fula repor eller intrycksmärken som man helst vill dölja med en möbel eller matta. Golven genomgår inte heller någon färgändring, även vid exponering för solljus. Dessutom är laminatgolv lättskötta och underhållsfria. Allt du behöver göra för att hålla golven fräscha är att dammsuga eller moppa. Visst är det enkelt?

Vi gör din golvläggning okomplicerad. Alla våra laminatgolv har nämligen klickfog som är enkel att lägga på nästan alla underlag. Klickfogen är också vattenavvisande och impregnerad, vilket gör att fukt håller sig borta. Givetvis kan vi även hjälpa dig att lägga golven om så önskas.

Gör det ännu enklare att hitta rätt laminatgolv – kontakta oss, så hjälper vi dig redan idag.