Välj kakel och klinker utan gränser

Ute, inne, i våtutrymmen, kök eller i hallen? Kakel och klinker passar nästan överallt, eller tills fantasin sätter gränserna. Vi erbjuder kakel och klinker som ger din fantasi en skjuts på vägen med ett unikt sortiment från några av Sveriges mest kända leverantörer. Här hittar du stor variation gällande utseende, färg och mönster – från minimalistisk mosaik till kakel i rustik design. Saknar ni något? Inga problem. Berätta vad du vill ha, så beställer vi det åt dig.

Med oss får du:

  • Professionell hjälp att hitta rätt kakel och klinker
  • Brett sortiment direkt i butik
  • Professionell hjälp att lägga kakel och klinker

Vill du hjälpa fantasin ytterligare? Gå gärna in på Room328 och ”prova” olika keramiker från många av våra leverantörer.

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Det som inte syns är egentligen det viktigaste. Tätskikt och stabilt underlag är a och o. Med detta i ryggen är det bara att gå loss och välja bland alla härliga plattor. Färger, former, storlekar, bara fantasin sätter gränser. Vi lotsar dig fram till en bra kombination om du önskar hjälp.

– Mattis

Så lägger vi kakel och klinker hos dig

Gör rätt från början. Med oss får du hjälp från att välja ut rätt färg till att lägga klinker och kakel på plats. Genom åren har vi arbetat i de flesta miljöer och använt en mängd olika produkter. Det här gör att vi garanterar ett väl utfört arbete, som du kan vara nöjd med många år framöver. Vi använder oss endast av egen utbildad personal eller lokala entreprenörer.

Vill du ha hjälp med mer än bara kakel och klinker? Då har vi en perfekt lösning för dig. Vi utför bland annat totalentreprenad för badrum där vi tar hand om hela projektet. Vår badrumsrenovering är godkänd av GVK och givetvis lämnar vi en 10 års garanti på utfört arbete.

Bli inspirerad – kontakta oss här för mer information.