Sätt färg och tapet på tillvaron

Hemmets fyra väggar har oändliga möjligheter. Hur nyttjar du dessa? Med färg och tapet kan du skapa exakt den känslan du vill ha i, eller på fasaden av, ditt hem. Vi hjälper dig att hitta den känslan med ett enormt utbud av tapeter, fotopapper, stickers, färg, bårder och mycket mer. Passa på att matcha din nya färg och tapet med ett nytt golv – det hittar du under ett och samma tak här hos oss.

Vi har färg och tapet för dig som gillar:

  • Brett sortiment med olika färger och mönster
  • Produkter från kända tillverkare som Teknos, QPT, Tapetterminalen mfl.
  • Professionell rådgivning från val av pensel till tapetsering

Behöver Ni hjälp av en målare - kontakta oss!

Vi samarbetar enbart med de bästa målarna i Trollhättan & Vänersborg för att säkerställa ett proffsigt slutresultat. Vi monterar allt vi säljer

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Det går inte nog att understryka – grundarbetet är det allra viktigaste! Visst, det kanske låter tråkigt, men en bra grund banar väg för ett lyckat slutresultat. Detta gäller oavsett om du ska tapetsera eller måla, inne som ute.

– Janne

Håller färgen både inomhus och utomhus

Om en färg är bra eller inte avgör tiden. Därför har vi varit mycket noggranna när vi valt ut våra färger, så att de håller år ut och år in. Vi kan bland annat rekommendera färger från Teknos både för inomhus- och utomhusbruk. Som exempel är Teknos Nordica Eko marknadens första akrylat med dubelleffekt för utomhusbruk. Färgen ger dig en blank och smutavisande yta som skyddar fasaderna mot väder och vind.

Vill du veta mer om färg och tapet? Kontakta oss här, så hjälper vi dig.