Totalentreprenad inom badrum, fast på riktigt

Stil, design och funktionalitet. När dessa tre klaffar blir resultatet ett badrum, som inte bara är fantastiskt, men till och med bättre än du kunnat tänka dig. Vi hjälper dig med totalentreprenad för badrum och kan därför erbjuda allt från unik badrumsinredning till omfattande badrumsrenovering. Hos oss kan du enkelt designa ditt badrum från grunden och slippa jonglera flera olika underentreprenörer med varierande resultat. Kan det bli enklare?

När du använder oss som totalentreprenör får du:

  • Ett säkert våtrum som är godkänt av GVK, PER, BKR och BBV
  • En och samma kontaktperson under hela projektet
  • Arbete som endast utförs av egen personal eller lokala entreprenörer
  • 10 års våtrumsgaranti på alla badrum och badrumsrenoveringar

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36

Se till att ha valen för ditt badrum klara i god tid. Glöm inte den praktiska inredningen som är enkel att organisera i, men också en sammanhängande stil gällande mönster och design för t ex. plattor. Med vår totalentreprenad faller alla dessa bitarna enkelt på plats.

– Ralf

Din stil, ditt badrum, en butik

Massivt lövträ eller smart förvaring? Vi har samlat ett brett och noggrant urval med badrumsinredning under ett och samma tak. I vår butik kan du enkelt hitta inredning från populära leverantörer som Björbo Badrum, HAFA Scandinavia, Temal, Duo Bad, Dansani, bara för att nämna några. Därför är vi övertygade om att vi har en design för just ditt hem. Om inte, ser vi till att ta in det du saknar.

Fyll i dina kontaktuppgifter och boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag.