NYHET HOS GOLVMAN

Spabad från Westerberg finns nu i butiken i Vänersborg. Kom in till oss och botanisera bland de olika storlekarna och modellerna. Vi har snabb leverans och kan erbjuda kranbil så att Ni får karet placerat precis där Ni vill ha det. Passa på nu då vi har premiär-erbjudande på samtliga modeller med upp till 20 000kr i rabatt.

falsterbo_side

Spabadet Falsterbo i färgen vitmarmorerad/grå alt. svartmelerad/grå inkl. lock

Falsterbo är något mindre i form men inte i funktion, upplevelse och kvalitet. Ett spabad för många sköna bad, med god design, bra massage och genomtänkt ergonomi. Fem sittplatser och en lounge ger dig bra med utrymme att bjuda in till varma bad och trevliga stunder. Terapibelysningen i botten ger ett stämningsfullt ljus.

För teknisk info, mått m.m. klicka här

Kontakta oss på 0521-633 36 för avbetalningsvillkor

Spabadet Marstrand i färgen vitmarmorerad/grå alt. svartmelerad/grå inkl. lock

Marstrand är kanske vårt mest lättplacerade kar tack vare sin runda form. Fem bekväma sittplatser och 29 massagejets ger dig en avkopplande massage. Du avgör om du vill ha massagen igång i hela karet eller bara vid vissa platser.

För teknisk info, mått m.m. klicka här

Kontakta oss på 0521-633 36 för avbetalningsvillkor

marstrand_side
viken_side_black

Spabadet Viken i färgen vitmarmorerad/grå alt. svartmelerad/grå inkl. lock

Viken är ett rymligt kar för dig med höga krav på komfort och som prioriterar fler sittplatser. Karet rymmer sex personer och har fyra mjuka nackstöd för bästa komfort. Drygt 60 riktbara och avstängningsbara jets ser till att du får den massage du önskar. I sitt standardutförande är skalet vitmarmorerat och ytterpanelen grå. 

För teknisk info, mått m.m. klicka här

Telefon: 0521-633 36