Över tre decennier av golv och växande kompetens

Vår affärsidé är att Golvman i Trestad AB ska vara Trestadsområdets främsta branschföreträdare. Därför erbjuder vi dig ett komplett genomförande och totalentreprenad. I butik finner du ett brett, komplett och spännande sortiment som både inspirerar och ger dig rätt produkter för alla dina miljöer. Skulle vi mot all förmodan sakna något beställer vi det med korta leveranstider.

Vår verksamhet handlar om mycket mer än bara våra produkter och tjänster. Vår fokus ligger alltid på vår relation till dig som kund. Vi hoppas att du uppskattar det, och tycker att vi är ett trevlig gäng att ha att göra med. Så varför inte besöka oss direkt i butik?

Gedigen kompetens med helhetsperspektiv

Vi har över 30 års branscherfarenhet. Den erfarenheten bygger på att vi alltid har vågat testa nya produkter och lösningar. Och idag fortsätter vi i samma anda genom att effektivisera och anpassa vår verksamhet för att bibehålla vår kompetens, kvalitet och konkurrenskraft. Därför kan vi erbjuda en gedigen produktkännedom inom samtliga golvmaterial, men även inom tapet och färg. En trygghet för dig som kund, helt enkelt.

Letar du efter en helhetslösnings? Vår duktiga personal har lång erfarenhet av att genomföra totalentreprenad för badrum, men även lösningar inom golv- och mattläggning. Dessutom har vi ett nära samarbete med Trestads duktigaste hantverkare. Här finns all kompetens du behöver för ditt projekt och lite till.

Vi är auktoriserade enligt GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) samt enligt PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening ), BKR (Byggkeramikrådet) och BBV (Byggkeramikrådets Branschregler).

Kom och besök oss i butik, eller kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan.

Personal

Vill du veta mer?

Telefon: 0521-633 36