Erbjudande på husfärg från Teknos fram till 1/9

teknos_10l_nordica-classic-l-lock

Erbjudande
1695kr

ord.pris 2.440kr

Nordica Classic

Halvmatt akrylatbaserad vattenburen utomhusfärg för träytor. Miljövänlig, halvmatt Svanenmärkt husfärg med NORDICA-klassens hållbarhet: färgens hårda yta är smutsavvisande och bibehåller sitt utseende och sin färg ytterst länge. Färgproduktgrupp 461 enligt MaalausRYL 2012 (FI). Glans: grupp 4 (FI), halvmatt.

 

Nya och tidigare med akrylatfärg målade träytor, t.ex. fasadpanel, takutsprång och foder. Kan också användas för underhållsmålning på de flesta gamla olje- och alkydfärgytor, om de är i gott skick. För konstruktioner av stock rekommenderar vi WOODEX AQUA CLASSIC lasyr. NORDICA CLASSIC lämpar sig också för underhållsmålning av tidigare med alkyd eller akrylat målade fasadplåt.

Ladda ner tekniskt datablad här

teknos_10l_nordica-eko

Erbjudande
1895kr

ord.pris 2.633kr

Nordica Eko

Vattenburen utomhusfärg för träytor, baserad på akrylat med dubbeleffekt. NORDICA EKOs blanka och hårda yta är smutsavvisande och bibehåller sitt utseende, sin färg och sin glans ytterst länge. Färgproduktgrupp 461 enligt MaalausRYL 2012 (FI). Glansgrupp 2 (FI).

 

Nya och tidigare med akrylatfärg målade träytor, t.ex. ytterväggar, taklisters undersidor, vindskivor och fönsterkarmarnas utsidor. Kan också användas för underhållsmålning på de flesta gamla olje- och alkydfärgytor, om de är i gott skick. För konstruktioner av stock rekommenderar vi WOODEX AQUA CLASSIC lasyr.

Ladda ner tekniskt datablad här

teknos_10l_nordica-matt

Erbjudande
1995kr

ord.pris 2.765kr

Nordica Matt

Helmatt vattenburen, akrylatbaserad utomhusfärg för träytor. NORDICA MATTs matta och hårda yta är smutsavvisande och bibehåller sitt utseende och sin färg ytterst länge. Färgproduktgrupp 461 enligt MaalausRYL 2012 (FI). Glansgrupp 6 (FI).

 

För nya och tidigare med akrylatfärg målade träytor samt för industriellt grundmålade och/eller med mellanstrycking behandlade träytor, t.ex. ytterväggar, taklisters undersidor och vindskivor. Kan också användas för underhållsmålning på de flesta gamla olje- och alkydfärgytor, om de är i gott skick.

Ladda ner tekniskt datablad här

Kom in till oss i butiken för mer inspiration och hjälp att välja. Och, du vet väl att vi gärna lägger golvet år dig? - Allt vi säljer kan vi montera

Telefon: 0521-633 36